Продайте вашия бизнес, купете разработен бизнес, намерете бизнес съдружие, обменете бизнес идеи. Започнете франчайз бизнес. ПРАВЕН КАТАЛОГ,seo оптимизация,СПРАВКИ В АГЕНЦИЯ ПО ВПИСВАНИЯТА-ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР,ТЪРГОВСКО ПРАВО,Юридически услуги.Обяви,Оферти.Продава Купува бизнес,Покупко-Продажба на Фирми,Транспорт,Логистика,Строителни услуги,

Регистрация на офшорна фирма-Какво е офшорна фирма?

Регистрация на офшорна фирма

Какво е офшорна фирма?

Термина офшорна фирма е: компания, която е регистрирана извън юрисдикцията на територията, в която протичат основните ѝ стопански дейности. В този общ смисъл се използва и понятието нерезидентна компания. Впоследствие в по-тесен смисъл с термина офшорна компания започват да се означават компании, регистрирани в т.нар. офшорни финансови центрове, или офшорни зони, които предлагат благоприятни условия като ниски или дори нулеви местни данъци и олекотен режим на регистрация. В това си значение терминът добива особено разпространение, като сполучливи метафори за зоните, които предлагат условия за регистрация на офшорни компании, са изразите „данъчен рай“ и „данъчен оазис“ .
Класическите примери за офшорни зони са тропически острови като Бахамски острови, Сейшели, Вануату и други.
Най-често целта за регистриране на офшорна компания е оптимизация на дължимите данъци. С помощта на една правилно структурирана офшорна компания също така могат да се постигнат следните предимства: защита на собственост, анонимност и конфиденциалност, оптимизация на разходи, облекчени изисквания на отчетност и ниско ниво на бюрокрация.
Държавите, предлагащи условия за регистрирането на фирми с данъчни облекчения, от дълги години привличат международни инвеститори, както частни, така и юридически лица, като тези данъци и такси не влизат в местните икономики, където предприятията основно оперират.

Вижте най-разпространените офшорни дестинации, препоръчвани   от нашите специалисти.    http://bg.laveco.com/

Investconsult Group ltd.

Имате ли въпроси?
Обадете се в централния ни офис-гр. Варна
Ние с удоволствие ще отговорим на въпросите Ви
или ще ви насочим към най-близкият до Вас Наш офис.
Работно време: понеделник-неделя: 09:00 - 19:00 тел.0886072288      https://topbg1.blogspot.bg

Разполагаме с офиси в големите градове в страната: София, Пловдив, Варна,Бургас,Стара Загора,Велико Търново, Хасково, Плевен Пазарджик и др.

Офертата е валидна за фирми от всички бизнес сектори и региони на България.