Продайте вашия бизнес, купете разработен бизнес, намерете бизнес съдружие, обменете бизнес идеи. Започнете франчайз бизнес. ПРАВЕН КАТАЛОГ,seo оптимизация,СПРАВКИ В АГЕНЦИЯ ПО ВПИСВАНИЯТА-ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР,ТЪРГОВСКО ПРАВО,Юридически услуги.Обяви,Оферти.Продава Купува бизнес,Покупко-Продажба на Фирми,Транспорт,Логистика,Строителни услуги,

петък, 8 април 2016 г.

Продажба на Фирми-Предлагаме съдействие за продажба на фирми възможно най-бързо, с високо качество и на достъпни цени, без излишна загуба на време и пари.

Продажба на Фирми-Предлагаме съдействие за продажба на фирми възможно най-бързо, с високо качество и на достъпни цени, без излишна загуба на време и пари.

Ако вашата фирма има каквито и да било задължения към НАП, включително такива по ДДС и ЗКПО, ако сте получили заповед за ревизия, ревизионен доклад или ревизионен акт, ако имате други задължения към държавата,общините,доставчици и други контрагенти, непременно се свържете с нас.

След консултация с нас по конкретния правен казус, ще ви гарантираме бързо изкупуване на фирмата със задължения от наши сътрудници и партньори, процедурата по прехвърляне на фирмата отнема един час.

Осигуряване на нов собственик на Вашата фирма,ново седалище и адрес за кореспонденция,извършване на пълна промяна на обстоятелствата.

Изкупуване и Прехвърляне на Фирми ЕООД ООД

Прехвърляне на Дружествени дялове- Чл. 129. (1)(2) Търговски закон.

Чл. 129. (1) Дружественият дял може да се прехвърля и наследява. Прехвърлянето на дружествения дял от един съдружник на друг се извършва свободно, а на трети лица - при спазване на изискванията за приемане на нов съдружник.
(2) Прехвърлянето на дружествения дял се извършва с нотариално заверени подписи на договора и се вписва в търговския регистър.

ОТГОВОРНОСТ ПРИ ПРЕХВЪРЛЯНЕ- Чл. 130.  Търговски закон.

Чл. 130. Правоприемникът е отговорен солидарно с праводателя си за дължимите към момента на прехвърлянето вноски срещу дела в капитала.

Изготвяне и подаване на всички необходими документи в Търговския регистър, без риск от отказ.
Съпровождане до Нотариус, без излишно чакане.
400 лв /вкл. Държавна такса,Нотариус,хонорар/
И всичко това с едно посещение в офиса ни !

Investconsult Group ltd.

За повече информация, моля свържете се с нас-тел.0886072288    http://kpd.dir.bg

Офертата е валидна за фирми от всички бизнес сектори и региони на България.